Неге ешқандай жағдайда әйелдерді Қызыл кітапқа енгізуге болмайды?
Неге ешқандай жағдайда әйелдерді Қызыл кітапқа енгізуге болмайды?
Марал 2015-10-26 18:23:07
Жауаптар 1
ПАШМАҚ
Бұл - әбден қайнатылған карамель массасынан жіп-жіңішке жіп сияқты етіп созылып жасалған, бір-бірінен оңай ажырайтын тағам. Түсі - ақ.
КІЛЕГЕЙ ҚОСЫЛҒАМ КҮРІШ
Күріш күрмегінен тазарты лып, жуылады. Сөйтіп әуелі суға салып шала, содан соң сүт қосып, әбден пісіріледі.
ЛИМОН ЖӘНЕ МАНДАРИН НУГАСЫ (II түрі)
Бұл - шайқалып көпіршітілген белокты кейіннен көбік түзгіште қант-сірне шырынымен қосып тағы көпіршітілген, жаңғақ және хош иісті заттар салынған тағам. Өндіріс кезінде қалған кесінділерінің шикізаты үшін өз салмағының 15-20 процентінен аспайтын мөлшерде
ӨСІМДІККЕ ОРАЛҒАН ЕТ
Қой еті ұсақтап туралып, ұсақ көзді ет тартқышпен тартылады. Оған ұсақтап туралған пияз, зире салынады. Тұздалып, бұрышталады. Жақсылап араластырылады.
Ердаулет
Себебі әйелдер еркектерден көп, ал еркектерді Қызыл кітапқа ендіруге болады, себебі қыздарға жігіттер жетіспейді))))