БУКОВИН ШӘРБӘТІ
Категориясы: Тағам
Бұл - ысқыштан өткізілген жаңғақ және қант ұлпасы қосылған май массасы.
Бір килограмын жасауға 568,6 грамм құм шекер, 264,4 грамм үккіштен өткізіліп қуырылған кешью жаңғағы (бұл 281,8 грамм кептірілмеген жаңғаққа пара-пар), 137,7 грамм су-май немесе кондитерлік май, 69,8 грамм какао ұнтағы және 0,2 грамм ванилин жұмсалады.
Тағам шоколад және боялмаған таяқша түстес болады. Біреуінің салмағы 7 килограмнан аспайды. Ылғалдылығы - 1,2-1,4 процент.
Жарияланған-2016-03-01 14:39:04 Қаралды-1588
ҚАҒАЗДЫ ТАПҚАН КІМ?
![...](https://i.postimg.cc/P5kyPbTN/1.jpg)
Ежелгі Египетте болашақ хатшы-жылнамашыларды әуелі сөздердің, әріптердің таңбаларын балшыққа емес, папирусқа жаздырып үйреткен.
ЖАҢҒАҚ ЖӘНЕ ЖҮЗІМ ҚОСЫЛҒАН КЕКС
![...](https://i.postimg.cc/vZTShpxj/1.jpg)
Сарымай қант ұлпасымен қосып шайқалып, бірінен соң бірі: жұмыртқа сары уызы, сүт, ірі-ірі жаңғақ дәндері, жүзім, ванилин қосылады. Бұл кезде қоспа ұдайы араластырылып отырады.
КҮРЕС ӨНЕРІ ТАРИХЫНАН
![...](https://i.postimg.cc/gkKW6P8L/1.jpg)
Күш атасы атанған балуандык өнер - спорт сүйер қауымның ең қадірлісі десек, қателеспейміз.